Висока ефикасност и заштеда на електрична енергија

greenje opis3

 

icon greenje opis2Со користење на 3D инвертер технологијата, комбинирана со оптимизиран внатрешен канал за воздух и со современи нажлебени бакарни цевки и термоизменувач, нашите клима уреди добиваат значително засилување во енергетската ефикасност што ја намалува годишната потрошувачка на енергија за 30%.

Брендови

Hisense лого

damvent

fanturk