Hisense VRF надворешна единица: Hi-FLEXi S Mavo серија

Производител: Hisense
ID на производител: AVWT – 76HKFSE
Вид: Надворешна единица
Тип: S Mavo серија
Моќност: 22.4 kW
Тип на фреон: R410A
Достапни величини: 22.4 kW 80 kW
Серијата е достапна и во COOLING ONLY изведба.

Брендови

Hisense лого

damvent

fanturk