Hisense VRF внатрешна касетна единица со еднонасочно издувување

Производител: Hisense
ID на производител: AVY – 07UXJSJA
Вид: Внатрешна единица
Тип: касетна со еднонасочно издувување
Моќност: 2.2 kW
Тип на фреон: R410A
Достапни величини: 2.2 kW 7.1 kW

Брендови

Hisense лого

damvent

fanturk