Hisense VRF внатрешна касетна единица со двонасочно издувување

Производител: Hisense
ID на производител: AVL – 07UXJSGA
Вид: Внатрешна единица
Тип: касетна со двонасочно издувување
Моќност: 2.2 kW
Тип на фреон: R410A
Достапни величини: 2.2 kW 16 kW

Брендови

Hisense лого

damvent

fanturk