КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
  • бул. ,,Интернационални бригади" бр. 15 1000 Скопје, Македонија
  • +389 2 3 223 228
  • Пон-Пет: 8:00h - 16:00h
    Саб-Нед: не работиме

  • Пон-Пет: 8:00h - 16:00h
    Саб-Нед: не работиме

Почитувани посетители, Ви благодариме што не посетивте.. За сите информации Ве молиме јавете се на некој од наведените тел. броеви или испратете порака.

(optional)

Брендови

Hisense лого

damvent

fanturk