Fantürk Y – FWA Аксијален всисен вентилатор

Производител: Fantürk
ID на производител: Y – FWA
Вид: аксијален
Тип: всисен (за отчадување t = 400 / 2h)
*достапен во повеќе големини

Брендови

Hisense лого

damvent

fanturk