Fantürk P – FWA Аксијален потисен вентилатор

Производител: Fantürk
ID на производител:
P – FWA
Вид:
аксијален
Тип:
потисен (за свеж воздух)
*достапен во повеќе големини

Брендови

Hisense лого

damvent

fanturk